اطلاعیه وزارت ارشاد درباره منع تبلیغات در رسانه های مشمول ماده 59 قانون انتخابات مجلس

به گزارش تور کیش، اداره کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی در اطلاعیه ای ضمن اشاره به مهمترین رسانه های دارای منع قانونی تبلیغات نامزد های محترم انتخابات مجلس شورای اسلامی، یک سامانه پیامکی برای دریافت گزارش های مردمی از تخلفات احتمالی را اظهار داشت.

اطلاعیه وزارت ارشاد درباره منع تبلیغات در رسانه های مشمول ماده 59 قانون انتخابات مجلس

جهت دریافت مشاوره خدمات قیمت طراحی بروشور دو لت از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ بروشور های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، اداره کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی در اطلاعیه ای ضمن اشاره به مهمترین رسانه های دارای منع قانونی تبلیغات نامزد های محترم انتخابات مجلس شورای اسلامی، یک سامانه پیامکی برای دریافت گزارش های مردمی از تخلفات احتمالی را بیان کرد.

متن اطلاعیه اداره کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی به این توضیح است:

مطابق ماده 59 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، استفاده از بیت المال در مقاصد انتخاباتی مجاز نیست و رسانه های دولتی یا متعلق به نهاد های عمومی، از تبلیغ له یا علیه نامزد ها منع شده اند. بر این اساس فهرست مهمترین مؤسسات مطبوعاتی، روزنامه ها و خبرگزاری های مشمول این ممنوعیت به توضیح زیر اعلام می گردد:

مؤسسات مطبوعاتی (تمام رسانه های مؤسسه):

اطلاعات، ایران، کیهان، همشهری

روزنامه ها:

اصفهان زیبا، امین جامعه، تهران تایمز، حمایت، جام جم، شهرآرا، شهروند، فرهیختگان، قدس، هگمتانه

خبرگزاری ها:

آنا، ابنا، ایبنا، ایرنا، ایسنا، ایکنا، ایمنا، برنا، پانا، تقریب، تسنیم، حوزه، خانه ملّت، دفاع مقدس، رسا، رضوی، دانشجو، شبستان، علم و فرهنگ، فارس، قدس، مهر، میزان

همچنین تمام رسانه های متعلق به قوای سه گانه و شهرداری ها در کل کشور و رسانه های متعلق به جهاد دانشگاهی، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و واحد های دانشگاهی دانشگاه های دولتی و آزاد در کنار هفته نامه ها، ماهنامه ها و پایگاه های خبری مشابه نیز مشمول این قاعده هستند. آخرین شرایط رسانه ها (و از جمله نام صاحب امتیاز آنان) همیشه با مراجعه به سامانه جامع رسانه های کشور (e-rasaneh.ir) قابل دسترسی است.

خوشبختانه جامعه رسانه ای کشور و به ویژه رسانه های یاد شده به قانون پایبندند و این اداره کل نیز به وظایف خود عمل می نماید، امّا برای بهره گیری از نظارت عمومی در جهت شفافیت و اجرای قاطعانه و بدون تبعیض قانون و به منظور اطمینان بخشی به جامعه و نامزد های انتخاباتی، سامانه پیامکی 500020205 در نظر گرفته شده است تا گزارش های مردمی از تخلفات احتمالی، دریافت و پس از آنالیز، به مبادی قانونی و مراجع قضایی اعلام گردد.

ماده 59 قانون انتخابات: انجام هر گونه فعالیت تبلیغاتی از تاریخ اعلام رسمی نامزد ها برای نامزد های نمایندگی مجلس از صدا و سیما و میز خطابه نماز آدینه و یا هر وسیله دیگری که جنبه رسمی و دولتی دارد و فعالیت کارمندان در ساعات اداری و همچنین استفاده از وسایل و سایر امکانات وزارتخانه ها و ادارات، شرکت های دولتی و مؤسسات وابسته به دولت و شهرداری ها و شرکت ها و سازمان های وابسته به آن ها و نهاد ها و مؤسساتی که از بودجه عمومی (به هر مقدار) استفاده می نمایند و همچنین در اختیار گذاشتن وسایل و امکانات مزبور ممنوع بوده و مرتکب جرم شناخته می گردد.

تبصره 1- مؤسسات و نهاد هایی که دارایی آن ها از اموال عمومی است، همانند بنیاد مستضعفان مشمول این ماده می باشند.

تبصره 2- نشریات و مطبوعات متعلق به سازمان ها، وزارتخانه ها، ادارات، نهاد ها و مؤسسات یاد شده در متن این ماده، حق تبلیغ برای نامزد های انتخاباتی را ولو به صورت درج آگهی ندارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 19 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: toure-kish.ir شناسه مطلب: 719

به "اطلاعیه وزارت ارشاد درباره منع تبلیغات در رسانه های مشمول ماده 59 قانون انتخابات مجلس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اطلاعیه وزارت ارشاد درباره منع تبلیغات در رسانه های مشمول ماده 59 قانون انتخابات مجلس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید