تور چین: آرانچینی ترد و خوشمزه

به گزارش تور کیش، در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نان شکم پر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

تور چین: آرانچینی ترد و خوشمزه

با ما همراه باشید و با تور چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

به گزارش گروه وبگردی خبرنگاران، امروز قصد داریم دستور تهیه نان رولت سیب زمینی و ژامبون را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

بیشتربخوانید

مواد لازم

روغن زیتون .......2 قاشق غذاخوری

پیاز....... یک عدد کوچک، ریز خرد شده

سیر........2 حبه، ریز خرد شده

برنج گرد........ سه چهارم پیمانه

آب مرغ....... دو و نیم پیمانه

اسفناج تازه.... یک پیمانه

کره...... یک قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان..... یک دوم پیمانه، رنده شده

پنیر موتزارلای قالبی.......100 گرم، مکعبی بریده شده

آرد........ یک دوم پیمانه

پانکو...... یک و یک دوم پیمانه

تخم مرغ..... یک عدد

آب...... یک قاشق غذاخوری

روغن..... برای سرخ کردن

روش تهیه

سینی مخصوص شیرینی پزی 30×20 را با کاغذ روغنی بپوشانید. در قابلمه کوچکی روغن زیتون را ریخته و روی حرارت میانه پیاز را یک دقیقه تفت دهید. سپس سیر را اضافه نموده، 5 دقیقه دیگر تفت دهید. حرارت را کمتر نموده و برنج را اضافه کنید. یک دوم پیمانه از آب مرغ را افزوده و 5 تا 10 دقیقه در حال هم زدن بپزید تا آب آن کشیده گردد. سپس یک پیمانه دیگر آب مرغ را اضافه نموده و 10 دقیقه دیگر بپزید و گاهی هم بزنید تا آب آن کشیده گردد. اینکار را با آخرین پیمانه آب مرغ تکرار کنید تا آب برنج کشیده گردد. در آخر فلفل، اسفناج، کره و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. سپس روی سینی پهن نموده و با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت و نیم در یخچال بگذارید تا کاملاً خنک گردد (می توانید از شب قبل این مخلوط را درست نموده و در یخچال بگذارید). برنج خنک شده را مربع برش داده، روی هر کدام یک تکه پنیر بگذارید، سپس آن را به شکل یک توپ درآورید. آرد و پانکو را در 2 بشقاب جدا ریخته و در کاسه ای تخم مرغ و آب را مخلوط کنید.

هر توپ اسفناجی را ابتدا داخل آرد غلتانده، سپس در تخم مرغ زده شده فرو برده و بعد در پانکو بغلتانید و در سینی بچینید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

سپس در روغن داغ سرخ نموده و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن زیاد آن گرفته گردد.

منبع: شور وشیرین

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 29 آبان 1400 بروزرسانی: 29 آبان 1400 گردآورنده: toure-kish.ir شناسه مطلب: 1827

به "تور چین: آرانچینی ترد و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور چین: آرانچینی ترد و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید