طرز تهیه ژامبون مرغ

به گزارش تور کیش، ژامبون مرغ از غذاهای خوشمزه و لذیذی است که بین بچه ها و بزرگسالان هواداران زیادی دارد. طعم و عطر فوق العاده ای که ژامبون دارد باعث شده است که از آن در غذاهای زیادی استفاده کرد. البته، نکات زیادی در استفاده از ژامبون در رژیم غذایی وجود دارند که توجه به آن ها الزامی است. همان طور که می دانید غذاهای فرآوری شده ای که در سوپرمارکت ها به صورت آماده ارائه می شوند، می توانند باعث بروز عوارضی در سلامتی انسان شوند. همین امر موجب شده است که کارشناسان تغذیه توصیه نمایند که تمامی افراد طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی را یاد بگیرند و بتوانند در خانه ژامبون سالم و خوش طعم را تهیه نمایند.

طرز تهیه ژامبون مرغ

این موضوع باعث اطمینان خاطر از سالم بودن مواد اولیه و حفظ سلامتی ضمناً لذت از خوردن آن می شود. بیشتر افراد دوست دارند بتوانند طرز تهیه ژامبون مرغ را یاد بگیرند. اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که طعم ژامبون، سوسیس و کالباس را دوست دارند اما عدم اطمینان از سلامت مدل های آماده آن، آن ها را از خریدشان منصرف می نماید، بنابراین خوب است بدانید که ژامبون مرغ چگونه تهیه می شود! به طور کلی با یاد گرفتن طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی ، از این پس به راحتی می توانید غذاهای فست فودی مورد علاقه بچه ها و به طور کلی اعضای خانواده را کاملا سالم و بدون ضرر آماده کنید.

ژامبون مرغ خانگی

تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان تهیه30 تا 45 دقیقه
میزان سختیسخت

ژامبون مرغ خانگی

ژامبون خانگی معمولا از گوشت ران گوساله، گوسفند یا گوشت مرغ تهیه می شود. ژامبون از جمله خوراکی هایی است که در غذاهای زیادی از آن ها استفاده می شود. امروزه غذاهای فست فود نظیر پیتزا، لازانیا و انواع ساندویچ ها، جز غذاهای مورد علاقه افراد زیادی هستند که در آن ها از ژامبون استفاده می شود، اما عدم اعتماد به سلامت آن ها می تواند شما را از نعمت خوردنی های لذیذ زیادی محروم نماید.

به همین ترتیب یاد گیری شیوه تهیه رولت ژمبون خانگی می تواند بسیار کارآمد باشد. ممکن است فرزند کوچکی در خانه داشته باشید که نتوانید با خیال راحت ژامبون های کارخانه ها را در غذایش بهره ببرید. ژامبون، غذایی فرانسوی است که در آن از گوشت فرآوری شده ران حیوانات به صورت ساده یا دودی به همراه نمک و ادویه جات استفاده می شود. گفتنی است که گوشت سفید از گوشت قرمز سالم تر است. بنابراین، آشنایی با طرز تهیه ژامبون مرغ ضروری به نظر می رسد.

مواد لازم ژامبون مرغ خانگی ساده

برای تهیه ژامبون مرغ ساده به مواد اولیۀ زیر احتیاج خواهید داشت:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
گوشت ران مرغ500 گرم
تخم مرغ1 عدد
آب و یخ پودر شده60 میلی لیتر
شکرنصف قاشق چای خوری
شیر خشکنصف قاشق سوپ خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
پودر سیریک قاشق چای خوری
پودر موسیریک قاشق چای خوری
پودر رازیانه4/1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل4/1 قاشق چای خوری
پودر تخم شنبلیله4/1 قاشق چای خوری
روغن مایع2 قاشق سوپ خوری
پسته، قارچ و هویجبه میزان لازم و برای تزئین

طرز تهیه ژامبون مرغ

برای تهیه این ژامبون خانگی و خوشمزه، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: برای تهیه ژامبون، ابتدا مرغ ها را خوبی پوست کنده و بشویید. حال باید مرغ را از طریق چرخ گوشت دو بار چرخ نمایید. علت دوبار چرخ کردن گوشت مرغ این است که به خوبی باید چرخ شود.
  • مرحله دوم: در این مرحله باید گوشت مرغ چرخ شده را به خوبی ورز دهید و درون یک نایلون بریزید. حال باید به مدت یک ساعت مرغ را درون فریزر بگذارید.
  • مرحله سوم: همه ادویه هایی که در بخش مواد اولیه ذکر شده را با هم آسیاب و مخلوط نمایید.
  • مرحله چهارم: پس از یک ساعت، گوشت داخل فریزر را خارج نموده، در ظرفی مناسب ریخته و به آن نمک اضافه کنید. گوشت را به خوبی ورز دهید.
  • مرحله پنجم: در این مرحله نصف آب و پودر یخ را به ترکیب خود بیافزایید. سپس دوباره آغاز به ورز دادن آن کنید. در همین مرحله و در حین ورز دادن، تخم مرغ و مابقی آب، یخ و روغن را اضافه نمایید.
  • مرحله ششم: بعد از آن که تمامی مواد به خوبی ترکیب شدند و ورز داده شدند، می بایست ادویه ها را اضافه نمایید. برای ورز دادن بهتر و ایجاد بافت ملایم تر می توانید از مخلوط کن برقی یا غذاساز بهره ببرید. برای طعم دهی بیشتر و تزئین ژامبون می توانید از فلفل قرمز، قارچ و پسته بهره ببرید. جهت اضافه کردن این مواد باید آن ها را خرد کنید و در حین ترکیب نهایی اضافه کنید.
  • مرحله هفتم: در این مرحله مایه ژامبون را روی یک فویل و بر سطحی صاف قرار دهید. سپس دست های خود را با روغن زیتون چرب نمایید و فویل را به شکل رول کالباس درآورید. پس از آنکه ژامبون را به خوبی رول کردید، سر آن را ببندید.
  • مرحله هشتم: حال می بایست رول به دست آمده را درون بخار پز قرار دهید و زمان آن را روی یک ساعت و نیم تنظیم کنید تا به خوبی پخته شود.
  • مرحله نهم: بعد از آن که ژامبون به خوبی پخته شد می بایست آن را داخل یخچال بگذارید. برای سرو کردن، آن را به شکل ورقه ای برش داده و میل کنید.

روش های دیگر طرز تهیه ژامبون مرغ

برای تهیه ژامبون مرغ خانگی، روش های مختلفی وجود دارد. در ادامه، چند روش دیگر را دنبال خواهیم کرد. بهتر است بدانید که برای تهیه این ژامبون، بیش از هر چیز دیگر به صبر، دقت و حوصله احتیاج خواهید داشت. بنابراین همه مراحل را به دقت دنبال نموده تا برترین نتیجه را کسب کنید.

ژامبون مرغ ساده با لیوان

با روش تهیه ژامبون مرغ ساده در بالا آشنا شدیم. حالا می خواهیم روش دیگری را برای تهیه این کالباس خوشمزه به شما آموزش دهیم. مواد لازم و طرز تهیه آن در ادامه آمده است:

مواد اولیه مورد احتیاج برای درست کردن ژامبون با لیوان

مواد مورد احتیاج برای این ژامبون در ادامه آمده است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
سینه مرغ2 تکه
قارچ خرد شده1 لیوان
هویج نیم پز3/1 لیوان
روغن مایع3 قاشق غذا خوری
سیر3 حبه
نشاسته ذرت2 قاشق غذا خوری
فلفل سیاهنصف قاشق مرباخوری
نمک1 قاشق مرباخوری
پودر زنجبیبلنصف قاشق مرباخوری
ادویه کارینصف قاشق مرباخوری
پودر دارچیننصف قاشق چای خوری
پودر هلنصف قاشق چای خوری
جوز هندی4/1 قاشق چای خوری
پسته خرد شده2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی با لیوان

در این روش نیز مراحل زیر را با دقت طی کنید:

  • مرحله اول: ابتدا گوشت مرغ را به خوبی چرخ کنید. سیر، نشاسته ذرت، نمک، ادویه ها و روغن مایع را به مرغ چرخ شده اضافه نمایید.
  • مرحله دوم: برای ایجاد یکدستی بیشتر و چرخ بهتر باید مواد را دوباره چرخ کنید.
  • مرحله سوم: در این مرحله باید پسته، قارچ و هویج را به مواد اضافه کنید. سپس همه آن ها را با هم مخلوط کنید.

نکته: در این روش از درست کردن ژامبون استفاده از لیوان چرب شده را جایگزین پلاستیک می کنیم.

  • مرحله چهارم: به این منظور، مواد را درون لیوان ریخته و توجه داشته باشید همه آن را به خوبی فشار دهید تا حفره ای بین مواد وجود نداشته باشد.
  • مرحله پنجم: روی لیوان ها را با فویل بپوشانید. آن ها را درون یک قابلمه محتوی آب قرار دهید. سپس زیر قابلمه را روشن کنید.
  • مرحله ششم: بعد از گذشت یک ساعت و نیم از پخت ژامبون ها، آن ها را درون یخچال بگذارید تا سرد شوند. حال می توانید ژامبون ها را از لیوان خارج کنید و سپس برش داده و میل نمایید.

ژامبون مرغ دودی

طعم و عطر دودی در بسیاری از غذاها، مورد پسند ماست. این مسئله ریشه در حافظه ژنتیکی ما دارد. به طور مثال در گذشته افراد گوشت و سبزیجات را در غارها روی آتش می پختند و طعم دلچسب زغال بر آن می نشست. دودی کردن ژامبون به عنوان یک غذای لذیذ، لذت آن را دو چندان خواهد نمود. ژامبون دودی به علت بو و عطر بی نظیری که دارد موجب شده است افراد زیادی طعم آن را دوست داشته باشند.

خبر خوب این که تهیه این نوع از ژامبون کار چندان سختی نیست. می توانید به سادگی یک ژامبون مرغ خانگی دودی درست کنید. برای تهیه ژامبون مرغ دودی، به همان شکل که ژامبون را پیش از این درست کردید پیش بروید. در ادامه این مطلب مراحلی که ژامبون را دودی می نماید را آورده ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای دودی کردن ژامبون

مواد لازم برای دودی کردن ژامبون عبارتند از:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
زغال2 یا 3 تکه کوچک
روغن مایع2 قاشق غذا خوری
فویل آلومینیومی1 ورق میانه

طرز تهیه ژامبون مرغ دودی

بعد از ایکه طرز تهیه ژامبون مرغ را کاملا پیاده سازی کردید، برای دودی کردن ژامبون، این مراحل را دنبال کنید:

  • مرحله اول: ابتدا زغال را روی حرارت گاز قرار دهید تا کاملا قرمز شود.
  • مرحله دوم: در این مرحله باید لبه های فویل آلومینیومی را تا کنید به صورتی که شبیه به یک کاسه شود. روغن مایع را درون آن بریزید.
  • مرحله سوم: حال باید ژامبون را از رول خارج نموده و درون یک قابلمه قرار دهید. کاسۀ فویلی که حاوی روغن مایع است را درون قابلمه و کنار ژامبون بگذارید.
  • مرحله چهارم: زغالی را که از قبل سرخ نموده اید را با استفاده از یک انبر درون کاسه ای که داخل آن روغن ریخته اید بیاندازید. حال باید درب قابلمه را ببندید.

نکته: این کار باعث دود کردن زغال می شود. بسته بودن درب قابلمه باعث می شود تا این دود روی سطح ژامبون نشسته و آن را به طعم و عطر دودی درآورد.

  • مرحله پنجم: به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا این فرآیند دودی شدن ادامه پیدا کند. در طول این مدت درب قابلمه را بسته نگه دارید.
  • مرحله ششم: بعد از آن، ژامبون را درون کیسه فریزر قرار دهید و اجازه دهید تا سرد شود.

در انتها این مطلب اشاره می کنیم که اگر به غذاهایی که با مرغ تهیه می شوند علاقه دارید، طرز تهیه زرشک پلو مرغ را نیز مطالعه کنید.

رولت ژامبون ساده

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که در بیشتر مهمانی ها و جشن ها می بینیم، رولت ژامبون است که میان بچه ها و نوجوانان بسیار محبوب است. برای تهیه رولت ژامبون، شیوه های متعددی وجود دارد که بنا به مواد اولیه ای که در آن ها استفاده می شود متفاوت هستند. در ادامه به سه روش مختلف برای درست کردن رولت ژامبون آشنا خواهیم شد؛ رولت ژامبون پنیری، رولت ژامبون سیب زمینی و رولت ژامبون ساده.

مواد لازم رولت ژامبون ساده

مواد لازم برای تهیه این رولت، به توضیح زیر هستند:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
ژامبون مرغ8 ورق
خیارشور2 عدد
سس مایونز2 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده3 قاشق غذا خوری
آرد4/3 لیوان
تخم مرغ3 عدد
شیر1 لیوان
نمک3/1 قاشق چای خوری

طرز تهیه رولت ژامبون

برای تهیه این رولت، مراحل زیر را یک به یک به دقت دنبال نموده و اجرا کنید:

  • مرحله اول: ابتدا تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و خوب هم بزنید.
  • مرحله دوم: شیر را به تخم مرغ اضافه نموده و به خوبی با هم مخلوط کنید.
  • مرحله سوم: در این مرحله نمک و آرد را به مواد بیافزایید و به خوبی مخلوط کنید. تا جایی این عمل را تکرار کنید تا خمیری یکدست و صاف به دست آورید.
  • مرحله چهارم: تابه را با میزانی روغن چرب نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید. حال می توانید بخشی از خمیر به دست آمده را درون ماهیتابه بریزید، تا با حرارت ملایم بپزد. بعد از پخته شدن یک طرف، خمیر را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.
  • مرحله پنجم: نان رولت آماده است. آن را در یک سینی بگذارید تا خنک شود. سپس آن را در فریزر بگذارید تا به خوبی خودش را بگیرد. گفتنی است که برای آسانی کار می توانید خمیر را با صفحه روغنی رول نموده و سپس در فریزر قرار دهید.
  • مرحله ششم: بعد از خنک شدن نان رولت، آن را از فریزر خارج نموده و روی سطحی صاف پهن نمایید. بهتر است نان را به سس مایونز آغشته کنید و سپس ژامبون های برش داده شده را روی آن بگذارید.
  • مرحله هفتم: در این مرحله باید خیارشورها را به شکل رشته های نازک برش دهید و به همراه جعفری روی ژامبون ها قرار دهید. نان را با احتیاط و سفت، رول نموده و درون فویل بپیچید.
  • مرحله هشتم: لقمه آماده شده را داخل فریزر قرار دهید. بعد از گذشت یک ساعت، لقمه سرد شده را از فریزر خارج کنید. آن را با یک چاقوی تیز برش داده و به سلیقه خود تزئین کنید.
  • مرحله نهم: در مرحله آخر باید رولت ژامبون را با انواع سس ها، گوجه گیلاسی و یا ماست چکیده تزئین و طعم دار کنید. پاشیدن میزانی دانه کنجد نیز می تواند به تزئین و طعم آن یاری کند.

رولت ژامبون پنیری

تهیه یک رولت پنیری، همواره ایده فوق العاده ای است که باعث می شود تا بتوانید یک شام یا میان وعده خوشمزه و هیجان انگیز تدارک ببینید.

مواد لازم رولت ژامبون پنیری

برای تهیه رولت ژامبون پنیری به مواد زیر احتیاج داریم:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
نان لواش یا نان ترتیلا4 عدد
ژامبون مرغ8 ورق
تخم مرغ2 عدد
پنیر خامه ای12 قاشق غذا خوری
سیر2 حبه
فلفل قرمزبه میزان لازم
ریحانبه میزان لازم

طرز تهیه رولت ژامبون پنیری

این مراحل را در نظر داشته باشید:

  • مرحله اول: برای تهیه رولت ژامبون پنیری، بهتر است پنیر خامه ای را با سیر رنده شرده ترکیب نموده و روی نان بمالید، به خوبی آن را روی آن پخش کنید.
  • مرحله دوم: در این مرحله باید روی هر نان، 2 ورق ژامبون، میزانی برگ ریحان و کمی فلفل قرمز بریزید.
  • مرحله سوم: یک ظرف دیگر بردارید و تخم مرغ ها را درون آن بشکنید، نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  • مرحله چهارم: تخم مرغ های سرخ شده را روی دیگر مواد درون نان قرار دهید و سپس نان ها را لوله کنید. رول ها را با سلفون پلاستیکی ببندید و در فریزر قرار دهید تا سرد شوند.
  • مرحله پنجم: بعد از آن که خنک شد نان ها را به صورت رولی با میزان های مشخص ببرید.

رولت ژامبون با سیب زمینی

رولت ژامبون با سیب زمینی نیز بسیار خوشمزه بوده و ارزش غذایی بالایی دارد. این رولت برای جوانان و بچه ها، یک غذای هیجان انگیز و خوشمزه است که حتما از آن استقبال زیادی خواهند کرد.

مواد لازم رولت ژامبون با سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه رولت ژامبون پنیری به توضیح زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
آرد3/2 پیمانه
شیر4/1 پیمانه
روغن مایع4/1 پیمانه
تخم مرغ3 عدد
ژامبون مرغ8 ورق
نمک و فلفلبه میزان لازم
سیب زمینی1 عدد بزرگ
خیارشور5 عدد
پیازچه2 شاخه
تره و جعفری خرد شده2 قاشق غذا خوری
سس مایونزبه میزان لازم

طرز تهیه رولت ژامبون سیب زمینی

برای تهیه این رولت، مراحل زیر را داریم:

  • مرحله اول: ابتدا سیب زمینی را شسته و با آب و نمک بپزید.
  • مرحله دوم: تخم مرغ، شیر، روغن، فلفل و نمک را با همزن مخلوط کنید.
  • مرحله سوم: در این مرحله باید آرد را به آرامی اضافه کنید. حال باید مواد را با یکدیگر مخلوط کنید، این کار را تا زمانی ادامه دهید تا خمیری یکدست به دست آورید.
  • مرحله چهارم: تابۀ تفلونی نچسب را چرب کنید. میزانی از مواد را در تابه بریزید تا کف آن را به طور کامل بپوشاند. دقت کنید که ضخامت خمیر زیاد نباشد.
  • مرحله پنجم: بعد از گذشت 3 تا 4 دقیقه یک طرف خمیر پخته می شود، حال می توانید خمیر را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود. بعد از آن، خمیر را روی برگۀ روغنی بگذارید. پس از خنک شدن، خمیر رولت ها آماده خواهند بود.
  • مرحله ششم: سیب زمینی ها را رنده کنید و با خیارشور رنده شده، جعفری، پیاز خرد شده و نمک و فلفل به خوبی مخلوط کنید.
  • مرحله هفتم: حال زمان اضافه کردن سس رسیده است. توجه داشته باشید میزان سس به میزان ای باشد که مواد شما شل نشود.
  • مرحله هشتم: خمیر را باز نموده و آن را به شکل مستطیلی درآورید. روی خمیر را با لایه ای نازک از سس مایونز بپوشانید.
  • مرحله هشتم: روی خمیر میزانی سب زمینی بگذارید و روی سیب زمینی یک ورق ژامبون قرار دهید. همه مواد را به خوبی روی همه خمیر پخش کنید.
  • مرحله نهم: رولت را به آرامی و میزانی سفت، با صفحه روغنی رول کنید. ورقه را به دور رول پیچیده و آن را در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد از اندکی که از سرد شدن رول گذشت، آن را از فریزر خارج کنید. با یک چاقوی تیز، رول را برش زده و آن را به شکل رولت های کوچک و قطع مناسب درآورید. با توجه به خلاقیت خودتان رولت را مزین کنید و در جشن ها و مهمانی ها برای پذیرایی استفاده نمایید.

چند نکته مهم در طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی

برای اینکه بتوانیم ژامبون خانگی را به برترین شکل تهیه کنیم، ضروری است نکات مهمی را رعایت کنیم. به این منظور، موارد زیر را در نظر داشته باشید:

  • حتما توجه داشته باشید که ژامبون مرغ شما حتما باید مهم است که دارای بافتی منسجم و محکم باشد. به این منظور ضروری است که ژامبون را محکم ببندید و سر آن را سفت کنید. دقت کنید که فشرده کردن آن به هنگام بستن نیز باعث ایجاد بافتی بهتر در آن خواهد شد.
  • اطمینان حاصل کنید که مواد اولیه برای تهیه ژامبون حتما سالم و مفید باشند. برای طعم دهی بیشتر به ژامبون بهتر است از هویج، پسته، قارچ و افزودنی های طبیعی دیگر بهره ببرید. به همین ترتیب توجه داشته باشید که طعم دهنده های مصنوعی برای خوش طعم تر شدن آن استفاده نکنید.
  • همواره میزانی آرد یا پودر نشاسته اضافه داشته باشید. در مواردی ممکن است در حال ورز دادن مواد متوجه شل شدن بیش از حد آن شوید. در این هنگام، اضافه کردن میزانی آرد یا پودر نشاسته ذرت می تواند باعث قوام بیشتر آن شود. گفتنی است که آرد یا نشاسته را باید به آرامی به مواد بیافزایید، چرا که باید مرحله به مرحله میزان قوام مواد را بسنجید.
  • پودر یخ یاری می نماید که هنگام ورز دادن مواد ژامبون بافت بهتری داشته باشد. بنابراین حین ورز دادن پودر یخ را اضافه کنید. به این منظور می توانید از گوشتکوب برقی برای خرد کردن یخ بهره ببرید.

یک نکته مهم را به خاطر داشته باشید!

نکته ای درباره سرخ کردن سوسیس و کالباس در بین مردم وجود دارد. به این شکل که افراد زیادی تصور می نمایند اگر سوسیس و کالباس را سرخ نمایند ضرر آن از بین می رود و سالم است. این واقعیت در خصوص سوسیس، کالباس و ژامبون خانگی صادق است. اما در خصوص سوسیس و کالباس کارخانه ای اینطور نیست. سوسیس و کالباسی که در کارخانه فراوری می شود حاوی ماده ای به نام نیتریت است.

این ماده، ماده ای نگهدارنده است که از فراوری سمی به نام بوتولیسم جلوگیری می نماید. اما باید در نظر داشت که حرارت دادن زیاد به سوسیس و کالباسی که حاوی نیتریت است، باعث فراوری مواد سرطان زای خطرناکی خواهد شد. بنابراین برای اینکه همواره سلامت خود را بتوانید تضمین کنید پیشنهاد می کنیم طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی را یاد بگیرید.

حالا طرز تهیه ژامبون مرغ را می دانید…

در بالا دیدیم که ژامبون مرغ چیست و نگاهی به روش تهیه و آماده سازی ژامبون مرغ خانگی انداختیم. اما جالب است بدانید که شما می توانید به راحتی با توجه به سلیقه و ذائقه خود، از میان ادویه های مختلف، طعم دلخواه خود را در تهیه این ژامبون غالب کنید. همین طور با سفارش غذا از خبرنگاران، می توانید انواع غذاهای خوشمزه با ژامبون مرغ را سفارش داده و از برترین کیفیت رستورانی، لذت ببرید.

اگر به سوسیس و کالباس علاقه مند هستید:

طرز تهیه هات داگ (هات داگ تنوری، سوخاری، پنیری، هات داگ مرغ و هات داگ خانگی)

طرز تهیه چیزبرگر مخصوص

طرز تهیه چیپس و پنیر با مایکروفر

منبع: اسنپ فود
انتشار: 25 دی 1403 بروزرسانی: 25 دی 1403 گردآورنده: toure-kish.ir شناسه مطلب: 2354

به "طرز تهیه ژامبون مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژامبون مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید