با کنگر چی درست کنم ، طرز تهیه 9 غذا و چاشنی خوشمزه با کنگر

به گزارش تور کیش، با کنگر چی درست کنم؟ اگر شما هم همین سوال را دارید، باید بدانید شما می توانید انواع غذا، خوراک، سوپ، پیش غذا و ترشی خوشمزه را با کنگر برای و درست کنید. حتی می توانید کنگر را به صورت نیم پز در بریزید. این گیاه بهاری خودرو دارای برگ های خاردار و ساقه های ضخیم شبیه به کرفس است و خواص فراوانی دارد. با این مقاله از در همراه ما باشید تا فهرست مفصلی از انواع غذا و چاشنی با کنگر را به شما معرفی کنیم.

با کنگر چی درست کنم ، طرز تهیه 9 غذا و چاشنی خوشمزه با کنگر

لیست انواع غذا و چاشنی با کنگر

کنگر یکی از گیاهان بی نظیر بهاری است که خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد و از قرن ها پیش در آشپزی ایرانی نقش مهمی داشته است. این گیاه خوشمزه و مفید دارای فیبر، آنتی اکسیدان و مواد مغذی زیادی است و می تواند به بهبود سلامت بدن یاری کند.

شما می توانید انواع خورشت، خوراک، پیش غذا، سوپ و ترشی را با استفاده از کنگر درست کنید. البته، به شرطی که در ابتدا خارهای کنگر را به دقت جدا نموده و آن را به خوبی تمیز کنید. در ادامه، لیست کاملی از خوراکی ها و انواع غذا با کنگر را با شما به اشتراک می گذاریم.

ضمناً، شما برای درست کردن انواع غذا با کنگر به مواد اولیه ای مثل ، گوشت گوسفند،، ، ،، چاشنی و ادویه جات مثل ، ، ، ، ، ، ، ،،، و … که احتیاج دارید که می توانید تمام این مواد را به صورت اینترنتی و از فروشگاه های در سراسر کشور تهیه کنید.

خورش کنگر قیمه تهرانی

خورش کنگر قیمه تهرانی یکی از خوش عطر و طعم ترین خورش های سنتی ایرانی و از محبوب ترین انواع غذا با کنگر است که به خاطر وجود کنگر خواص زیادی دارد و برای افراد دیابتی و افرادی که به کم خونی مبتلا هستند، بسیار مفید است.

خورش کنگر قیمه مجلسی یک غذای مقوی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری می نماید. طرز تهیه خورش کنگر قیمه که روش تهرانی پخت خورش کنگر است شباهت زیادی به دارد با این تفاوت که کنگر یکی از اجزای اصلی آن است. شما می توانید این خورش لذیذ را هم به عنوان یک خورشت با مرغ و هم با گوشت قرمز تهیه کنید.

برای تهیه خورش قیمه کنگر، ابتدا باید لپه را چند بار با آب سرد بشویید و سپس برای چند ساعت در آب بخیسانید تا بهتر بپزد. کنگرها را تمیز کنید و به اندازه دلخواه خرد کنید. کنگرها را با آب به صورت کاملا تمیز بشویید و سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آنها خارج گردد. گوجه فرنگی را نیز بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج گردد.

در ادامه باید پیاز بدون پوست و شسته شده را به صورت نگینی خرد کنید. اندازهی روغن در قابلمه بریزید و پیازها را در روغن تفت دهید تا سبک شوند. سپس، کمی زردچوبه به پیاز تفت داده شده اضافه کنید.

بعد از این که پیازها طلایی شدند، نوبت اضافه کردن گوشت به قابلمه است. بنابراین، گوشت های تکه تکه شده را به پیازها اضافه کنید تا تفت داده شوند و رنگ گوشت تغییر کند.

پس از آن، مواد داخل قابلمه را کنار بزنید و رب گوجه را در محل خالی به قابلمه اضافه کنید. رب را تفت دهید تا طعم خامی آن رفع گردد و رنگ باز کند. سپس، گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد نموده و به ترکیب گوشت و پیاز اضافه کنید. حرارت قابلمه را کم کنید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید تا گوجه ها نرم شوند.

برای مطالعه ادامه مراحل روی لینک مطلب کلیک کنید.

خوراک کنگر

خوراک کنگر یکی از انواع غذاهای اصیل و فصلی ایرانی و از خوشمزه ترین و خوش عطرترین انواع غذاهای نونی است که هم به صورت ساده و کاملا گیاهی و هم با مرغ و گوشت تکه ای یا با گوشت چرخ نموده درست می گردد. این خوراک با کنگر معمولا در فصل بهار، همزمان با رویش گیاه کنگر تهیه می گردد و ارزش غذایی بالایی دارد. خوراک کنگر را به دلخواه می توانید با نان یا با برنج کته سرو کنید.

برای تهیه خوراک کنگر با مرغ، ابتدا باید کنگرهای ترد و تازه را به دقت پاک نموده و با یاری یک چاقوی تیز، تمام خارهای کنگر را جدا کنید و دور بریزید. سپس، ساقه های کنگر پاک شده را در ابعاد مناسب (حدود 2 سانتی متر) برش بزنید. در ادامه، کنگرها را به خوبی بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن خارج گردد.

حالا، اندازهی روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. سپس، ساقه های ترد و تازه کنگر را به این تابه اضافه کنید و برای چند دقیقه کاملا تفت دهید. با انجام این کار، خوراک کنگر شما خوشمزه تر و لعاب دارتر می گردد.

سپس، کنگرهای تفت داده شده را همراه با اندازهی آب جوش در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. سپس، درب قابلمه را ببندید و حرارت را ملایم کنید تا کنگر حداقل برای 15 دقیقه به تنهایی بپزد و نرم تر گردد. انجام این کار به رفع کردن تلخی کنگر نیز یاری می نماید. توجه داشته باشید، در این مرحله نباید نمک و ادویه ها را به کنگر اضافه کنید. در غیر این صورت، کنگر کاملا سفت و چغر می گردد.

در فاصله جوشیدن کنگر، پیازهای شسته شده و بدون پوست را به صورت نگینی برش بزنید و کنار بگذارید. حبه های سیر شسته شده و بدون پوست را نیز خرد کنید. سپس، گوشت سینه یا ران مرغ را در ابعاد دلخواه برش بزنید و به خوبی بشویید. قطعات مرغ شسته شده را در سبد بریزید تا آب اضافی آن ها خارج گردد.

برای مطالعه ادامه مراحل روی لینک مطلب کلیک کنید.

خورشت کنگر با سبزی

خورشت کنگر یکی از معروف ترین غذاهای کرمانشاهی است که در شهرهای دیگر هم درست می گردد. خورش کنگر یک خورش لذیذ با گوشت و یک غذای شب عید در کرمانشاه و بعلاوه جزو غذاهای عید ارومیه است.

برای تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی، ابتدا باید گوشت گوسفندی یا گوساله را بشویید و به تکه های خورشتی خرد کنید. پیازها را هم پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس، در یک قابلمه اندازه کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. در ادامه، قطعات پیاز را در قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا نرم و سبک شوند.

پس از آن، زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید. سپس، رب گوجه فرنگی را بیفزایید و کمی تفت دهید تا طعم خامی آن رفع گردد. بعد از تفت خوردن گوشت با ادویه و چاشنی ها، به اندازه 4 لیوان فرانسوی دسته دار آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت حداقل به مدت یک ساعت و نیم بپزد و نرم گردد.

در فاصله پختن گوشت، وقت آن است که کنگرها را آماده کنید. برای این منظور، ریشه های کنگر و برگ ها و ساقه های پوسیده را جدا کنید. با چاقو یا قیچی، برگ ها و تیغ های کنگر را نیز جدا کنید و دور بریزید. سپس، کنگر پاک شده را در یک قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید.

اجازه دهید کنگرها حدود 15 دقیقه در آب سرد، خیس بخورند تا گل و لای آن ها ته نشین گردد. سپس کنگرها را از روی آب جمع کنید و در آبکش قرار دهید. کنگرها را حسابی بشویید و برش بزنید. جعفری و نعنا را هم پاک نموده و به صورت ساطوری خرد کنید.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه خورشت کنگر به روش کرمانشاهی روی لینک مطلب کلیک کنید.

کنگر پلو بدون گوشت

کنگر پلو یکی از متداول ترین انواع غذا با کنگر است. هر چند به طور معمول، برای تهیه کنگر پلو انواع گوشت در آن به کار می رود اما کنگر پلو بدون گوشت هم برای گیاهخواران و کسانی که در پی غذای ساده هستند، مناسب است.

برای درست کردن پلو کنگر بدون گوشت، ابتدا باید برنج را پاک کنید، بشویید و در اندازهی آب ولرم و نمک، به مدت 30 دقیقه تا 2 ساعت (بسته به نوع برنج) بخیسانید. سپس، شوید ها را پاک کنید، بشویید و وقتی آب خود را از دست دادند، به صورت ریز ساطوری کنید.

در ادامه باید کنگرها را پاک کنید. برای این منظور، انتهای کنگر (ریشه) را با چاقوی تیز جدا کنید. سپس، کناره های ساقه و برگ های کنگر را که خار دارد، جدا کنید و دور بریزید. پس از آن، ساقه های سفید پاک شده را به قطعات 3 تا 4 سانتی متری خرد کنید. کنگرها را در یک قابلمه آب بریزید و 10 دقیقه صبر کنید تا گل و لای آن ها ته نشین گردد. سپس، کنگرها را در سبد بریزید و زیر آب سرد به خوبی آبکشی کنید.

در ادامه، پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سیرها را هم پوست بگیرید و له نموده یا ریز خرد کنید. حالا، در یک تابه اندازهی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس، پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک شوند. بعد از نرم شدن پیازها، سیر را هم اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد.

پس از آن، کنگرها را در تابه بریزید و تفت دهید. کنگر حاوی آب میان بافتی است و باید به تفت دادن ادامه دهید تا آب کنگر بخار شده و کمی سرخ گردد.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه کنگر پلو بدون گوشت روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

کنگر پلو شیرازی با مرغ

کنگر پلو یا پلو کنگر، یکی از محبوب ترین غذاهای بهاری و از انواع پلو مخلوط است که با کنگر کوهی یا کنگر فرنگی تهیه می گردد و شیرازی ها حسابی این پلو را لذیذ و خوش طعم طبخ می نمایند. این پلوی مخلوط با کنگر را شیرازی ها معمولا با گوشت مرغ درست می نمایند.

برای تهیه پلو کنگر شیرازی، ابتدا باید برنج را از قبل به مدت 30 دقیقه تا 3 ساعت (بسته به نوع برنج)، در آب ولرم و نمک بخیسانید. برگ های پوسیده و ریشه کنگرها را با چاقو جدا کنید. بهتر است در زمان پاک کردن کنگرها، حتما دستکش بپوشید تا تیغ های کنگر، دست هایتان را زخمی نکند. برگ ها یا ساقه های کنگر را از هم باز کنید و با قیچی یا چاقو، تیغ های اطراف ساقه کنگر را جدا کنید تا هیچ تیغی باقی نماند.

سپس، کنگر ها را در ابعاد دلخواه (قطعات 3 تا 4 سانتی متری) خرد کنید. کنگرها را در یک ظرف بریزید و به آن ها آب اضافه کنید. حدود 15 دقیقه صبر کنید تا گل و لای کنگرها ته نشین گردد. سپس قطعات کنگر پاک شده را از روی آب جمع کنید و در آبکش بریزید و کاملا بشویید. اجازه دهید کنگرها آب اضافی خود را از دست بدهند.

پس از آن، مرغ ها را تکه کنید. در یک تابه اندازهی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. روغن که داغ شد، تکه های مرغ را در تابه سرخ کنید تا هر دو طرف آن ها طلایی گردد. پس از سرخ شدن مرغ ها، کمی زعفران دم نموده روی قطعات مرغ بریزید تا خوشرنگ شوند.

در ادامه، پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. می توانید از چند حبه سیر له شده هم بهره ببرید. پیازها را در تابه بریزید و آن ها را در کنار مرغ ها تفت دهید تا سبک شوند. زردچوبه، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را نیز به این ترکیب اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم خامی آن ها گرفته گردد. سپس، به اندازه نصف لیوان آب جوش در تابه بریزید. درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مرغ ها بپزند.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه کنگر پلو شیرازی روی لینک مطلب آن کلیک کنید.

کوکو کنگر

با کنگر چی درست کنم؟ کوکو کنگر به عنوان یک کوکوی مجلسی و خوشمزه می تواند یک انتخاب عالی برای تهیه غذا با سبزی مفید و پرخاصیت کنگر باشد. کوکو کنگر کردی یا کوکو کنگر کرمانشاهی، جزو کوکوهای خوشمزه است که به راحتی می توانید آن را هم با گوشت و سیب زمینی و هم بدون آن ها برای شام یا ناهار ساده درست کنید.

برای تهیه کوکو کنگر خوشمزه، ابتدا باید کنگرها را پاک کنید. برای این منظور، دستکش آشپزخانه بپوشید و با چاقوی تیز یا قیچی، تیغ های لبه های برگ کنگر را بچینید تا هیچ تیغ و خاری روی کنگرها باقی نماند. سپس، ساقه های کنگر را در یک کاسه بزرگ یا قابلمه بریزید و روی آن را آب بگیرید. حدود 1 تا 2 ساعت کنگرها را بخیسانید تا گل و لای آن ها ته نشین گردد. سپس، کنگرها را زیر آب به خوبی بشویید و در آبکش بریزید.

کنگرهای شسته شده را کمی خرد نموده یا از وسط نصف کنید و آن ها را در یک قابلمه بریزید. روی کنگرها را به اندازه 2 لیوان دسته دار فرانسوی، آب بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب آغاز به جوشیدن کند. سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را ملایم کنید تا کنگرها بپزند و نرم شوند.

در فاصله پختن کنگرها، پیازها را پوست بگیرید و به صورت درشت رنده کنید. سپس، پیازهای رنده شده را با دست بفشارید تا آب پیازها گرفته گردد. تفاله پیازها را در یک کاسه بریزید. تخم مرغ ها را هم در یک کاسه جدا بشکنید تا از سالم بودن آن ها مطمئن شوید. تخم مرغ ها را با چنگال یا همزن کوچک بزنید تا از لختگی خارج گردد.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه کوکو کنگر روی لینک مطلب کلیک کنید.

املت کنگر

املت کنگر یکی از خوشمزه ترین انواع املت و از ساده ترین انواع غذا با کنگر است که درست کردن آن هم زمان با رویش کنگر در فصل بهار رایج می گردد. شما می توانید این غذای ساده و در عین حال، لذیذ را با استفاده از مواد در دسترس برای صبحانه یا برای ناهار و شام ساده و خودمونی درست کنید. املت کنگر معمولا با نان سرو می گردد؛ با این حال، به دلخواه می توانید این املت مقوی را با برنج کته هم میل کنید.

برای تهیه املت کنگر، ابتدا باید کنگرها را به دقت پاک کنید. برای این منظور، باید تیغ ها و پرزهای روی ساقه های کنگر را با چاقو یا پوست کن بگیرید. پس از آن، ساقه های کنگر پاک شده را در ابعاد دلخواه (حدود 2 تا 3 سانتی متر) خرد کنید. سپس، کنگرها را به خوبی بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن خارج گردد.

پس از آن، قابلمه مناسبی را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت میانه بگذارید تا بجوشد. سپس، کنگرهای شسته و خرد شده به قابلمه در حال جوش اضافه نموده و حدود 15 الی 20 دقیقه صبر کنید تا کنگرها بجوشند و نیم پز شوند.

پیشنهاد می کنیم، نمک را در این مرحله به کنگر اضافه نکنید تا کنگرها سفت و چغر نشوند. در ادامه، کنگرهای نیم پز را در سبد بریزید و به خوبی آبکشی کنید.

حالا، پیاز شسته شده و بدون پوست را به صورت نگینی ریز خرد کنید. اندازهی کره یا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. سپس، قطعات پیاز نگینی را به تابه حاوی روغن داغ اضافه کنید و تفت دهید تا حسابی سبک و طلایی گردد. پس از سبک شدن پیاز، زردچوبه را نیز به تابه اضافه کنید و برای چند ثانیه تفت دهید تا عطر زردچوبه آزاد گردد.

پس از تفت دادن زردچوبه و پیاز، وقت آن است که کنگرهای نیم پز را نیز به این تابه اضافه کنید. کنگرها را همراه با پیاز برای 5 الی 7 دقیقه تفت دهید تا طعم پیاز و ادویه ها جذب کنگر گردد. در این مرحله، می توانید کمی فلفل سیاه هم به ترکیب کنگر و پیاز اضافه کنید.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه املت کنگر روی لینک مطلب کلیک کنید.

بورانی کنگر و ماست

بورانی کنگر و ماست یکی از پیش غذاهای سنتی خوشمزه و جزو معروف ترین پیش غذاهای کرمانشاهی و از انواع غذاهای ساده با کنگر است. خواص کنگر ماست در کنار طعم بی نظیرش، یک دیپ سنتی مقوی از آن ساخته است.

برای تهیه بورانی کنگر و ماست، ابتدا باید کنگرها را به خوبی پاک کنید. برای پاک کردن کنگر، باید قسمت انتهایی کنگر را جدا کرد و سپس برگ ها و ساقه ها تیره آن را دور بریزید.

حالا ساقه های سالم را از هم جدا نموده و خارهای کنگر را بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید. برای تهیه این بورانی بهتر است ساقه های کنگر به اندازه 2 سانتی متر باشند.

در ادامه، کنگر پاک شده را داخل ظرف آب بریزید و اجازه دهید گل و آلودگی های آن کاملا ته نشین گردد. پس از گذشت یک ساعت، کنگرها را زیر آب سرد به خوبی بشویید و داخل آبکش بگذارید تا آب اضافی آن خارج گردد.

در ادامه، قابلمه مناسبی را روی حرارت قرار دهید. به اندازه 2 لیوان فرانسوی دسته دار به این قابلمه آب اضافه کنید. پس از به جوش آمدن آب، کنگرها را در قابلمه در حال جوش بریزید.

بعد از این که آب داخل قابلمه کاملا بخار شد و کنگرها پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید. کنگرها را در یک ظرف دیگر بریزید و اجازه دهید کاملا خنک شوند. اگر کنگرها پخته شده، اما هنوز آب دارند، آن ها را داخل یک آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی کنگرها کاملا خارج گردد.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه بورانی کنگر و ماست کرمانشاهی روی لینک مطلب کلیک کنید.

ترشی کنگر

ترشی کنگر یکی از خوشمزه ترین انواع ترشی های خانگی است که دستور تهیه راحتی نیز دارد. فصل بهار، فصل رویش کنگر و برترین موقع برای تهیه این ترشی خوش خوراک است.

برای تهیه ترشی کنگر، ابتدا باید به سراغ تمیز کردن و آماده کردن کنگرها بروید. برای درست کردن ترشی کنگر بهتر است از کنگرهای سفت و تازه بهره ببرید. برای پاک کردن کنگر، ریشه های سیاه و اضافه کنگر را جدا کنید اما مراقب باشید ساقه های آن از هم جدا نگردد. سپس، تیغ ها و خارهای ساقه کنگرها را با چاقو جدا کنید و دور بریزید. در ادامه، کنگرهای پاک شده را به اندازه دلخواه برش بزنید.

برگ های کرفس را نیز جدا نموده و ساقه آن را به صورت نگینی یا در ابعاد دلخواه خرد کنید. کنگر و کرفس را به صورت کاملا تمیز بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن ها گرفته گردد.

حالا، اندازهی آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از آن که آب به جوش آمد، تکه های کنگر و کرفس را به قابلمه در حال جوش اضافه کنید. پس از آن، حدود 15 الی 20 دقیقه صبر کنید تا این سبزی ها کمی نرم شوند. دقت کنید، ساقه های کنگر و کرفس نباید له شوند و قبل از آن که خیلی نرم شوند حتما آن ها را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید.

در تهیه ترشی کنگر نیز مانند هر ترشی دیگری خیلی مهم است که مواد ترشی پیش از ترشی انداختن کاملا خشک باشند. در غیر این صورت، ترشی شما خیلی زود کپک می زند. بنابراین، یک پارچه نخی تمیز روی یک سطح صاف قرار دهید و کنگر و کرفس های خرد شده را بعد از آبکش شدن روی این پارچه قرار دهید. اجازه دهید تا آب اضافه مواد ترشی کاملا جذب پارچه گردد. بعلاوه در این مرحله ضروری است تا مواد ترشی کنگر سرد شوند.

برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه ترشی کنگر روی لینک مطلب کلیک کنید.

سوالات متداول درباره انواع غذا و چاشنی با کنگر

معروف ترین غذای ایرانی با کنگر چیست؟

خورش کنگر یکی از شناخته شده ترین غذاها با گیاه کنگر است. این خورش معمولا با گوشت گوسفندی یا گوساله تهیه می گردد؛ با این حال، شما می توانید خورشت کنگر را با گوشت مرغ یا گوشت چرخ نموده نیز درست کنید.

آیا می توانیم کنگر را به صورت خام مصرف کنیم؟

در حالت خام، کنگر بافتی سفت و مزه ای تلخ دارد. بهتر است ابتدا آن را بخارپز یا نیم پز کنید و سپس در تهیه سالادهای مختلف یا کنار غذا بهره ببرید.

هنگام تمیز کردن کنگر باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

در هنگام پاک کردن کنگر، خارهای روی ساقه و برگ ها باید به خوبی گرفته شوند. بعلاوه، بهتر است بعد از شست وشو، کنگر را چند دقیقه در اندازهی آبلیمو یا در ترکیب آبلیمو و آب خیس کنید تا تغییر رنگ ندهد.

برای پخت انواع غذا با کنگر آیا می توان کنگر را فریز کرد؟

بله. پس از پاک کردن و نیم پز کردن، می توانید کنگر را در بسته بندی مناسب در فریزر نگهداری کنید. این روش برای نگهداری طولانی مدت مناسب است.

چه ادویه هایی با کنگر سازگار هستند؟

زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و اندازه کمی لیمو عمانی یا آبلیمو، طعم کنگر را کامل تر می نمایند.

کنگر چه فوایدی برای بدن دارد؟

کنگر سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان و ویتامین های گروه B است. مصرف کنگر برای بهبود عملکرد کبد و دستگاه گوارش مفید است.

چه جایگزین هایی برای کنگر در غذا وجود دارد؟

در صورت نبود کنگر کوهی، می توانید از کرفس، کنگر فرنگی (آرتیشو) یا اسفناج برای ایجاد بافت و طعم مشابه بهره ببرید.

آیا می توانیم از کنگر در تهیه غذاهای غیرایرانی هم استفاده کنیم؟

بله. شما می توانید کنگر را در رسپی انواع سوپ ، خوراک های سبزیجات یا حتی به عنوان جزئی از پاستا یا غذاهای مدیترانه ای به کار برید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 27 فروردین 1404 بروزرسانی: 27 فروردین 1404 گردآورنده: toure-kish.ir شناسه مطلب: 2373

به "با کنگر چی درست کنم ، طرز تهیه 9 غذا و چاشنی خوشمزه با کنگر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با کنگر چی درست کنم ، طرز تهیه 9 غذا و چاشنی خوشمزه با کنگر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید