راز جی پی اس زن بدبین برای شوهرش

به گزارش تور کیش، زن جوان که به رفتار های شوهرش شک نموده بود، داخل خودروی او یک دستگاه جی پی اس و شنود نصب کرد، اما در نقشه اش ناکام ماند و پایش به دادگاه خانواده باز شد.

راز جی پی اس زن بدبین برای شوهرش

به گزارش، سال 93 بود که آرمین 26 ساله که به تازگی درسش تمام شده بود و در یک شرکت کار می کرد تصمیم به ازدواج گرفت و خانواده اش نیز وقتی دیدند پسرشان قصد ازدواج دارد به چند مراسم خواستگاری رفتند تا این که در پنجمین خواستگاری دختر جوان به دل خانواده آرمین نشست و قرار شد در مراسم بعدی پسر خانواده نیز حضور داشته باشد.

روز خواستگاری آرمین با یک دسته گل بزرگ همراه خانواده اش به خانه دختر جوان رفت که پروانه نام داشت و پس از صحبت های ابتدایی تصمیم بر آن شد تا آرمین و پروانه که نظرشان درباره یکدیگر مثبت بود، درباره آینده و زندگی شان صحبت نمایند.

در سومین جلسه مراسم خواستگاری درباره مهریه، مراسم عقد و عروسی صحبت و پس از تصمیمات نهایی و رضایت خانواده زوج جوان جشن عروسی برگزار گردید.

زندگی روزمره زوج جوان ادامه داشت و پروانه بعضی اوقات به خاطر دیر آمدن های شوهرش بهانه می گرفت، اما موضوع مهمی برای آرمین نبود و دلیل این بهانه گیری ها را علاقه و حساسیت همسرش می دانست و با این موضوع مسئله ای نداشت. مدتی گذشت و یک روز پروانه با جواب آزمایشی که در دست داشت به آرمین گفت که قرار است به زودی پدر گردد و این بهترین خبر برای آرمین بود. هر چه به ماه های آخر زایمان نزدیک تر می شدند، بهانه گیری های پروانه بیشتر می شد، پروانه حتی به بوی عطر شوهرش که تغییر نموده بود گیر می داد، اما آرمین حرفی نمی زد. فرزند این زوج به جهان آمد و آرمین یک هفته در کنار همسر و فرزندش بود تا شرایط آن ها بهتر گردد و بعد از آن مثل قبل به محل کارش می رفت، اما مدتی بود که زمان بیشتری را در محل کارش می ماند و وقتی شب به خانه می رفت سرگرم بازی با پسربچه اش می شد.

پروانه درباره رفتار های شوهرش سوال می کرد و آرمین با خونسردی می گفت برای این که هزینه زندگی بیشتر شده، باید بیشتر در محل کار بماند تا بتواند از پس مخارج خانه و بچه برآید.

زندگی آن ها ادامه داشت، اما بهانه گیری های پروانه بیشتر شده بود به حدی که مرد جوان دیگر خسته شده بود و موضوع عجیبی که در زندگی اش پیش آمده بود حساسیت پروانه روی شوهرش در زمان صحبت با دختر های فامیل بود.

آرمین جوان شیک پوشی بود و پروانه که در این روز ها فکر می کرد شوهرش به او خیانت می نماید، به همه رفتار های همسرش مشکوک شده بود تا جایی که آرمین از فشار ها و حرف های همسرش به تنگ آمد و تصمیم گرفت برای حل این مسئله خانواده های دو طرف ماجرا جلسه ای بگذارند تا پروانه دست از این بهانه گیری ها و بحث و جدل ها بردارد.

خانواده ها دور هم جمع شدند و آرمین درابتدا گفت: من همسر و فرزندم را دوست دارم و در این سال ها حتی یک بار هم به فکر خیانت به همسرم نیفتادم، اگر بیشتر در محل کارم می مانم به این دلیل است که به پول اضافه کاری شرکت احتیاج دارم تا هزینه های زندگی را تامین کنم.

وی ادامه داد: اگر قصد خیانت هم داشته باشم باتوجه به درآمدی که دارم هیچ وقت نمی توانم به آن فکر کنم و مهم تر از همه این که من به زن و فرزندم متعهد هستم و تمام تلاشم را می کنم که برایشان در زندگی کم نگذارم، اما پروانه به من اعتماد ندارد.

پروانه هم در حالی که اشک درچشمانش حلقه زده بود ادعا کرد من نیز زندگی ام را دوست دارم و اگر به رفتار های همسرم شک دارم به این دلیل است که بعضی اوقات رفتار های جدیدی از او می بینم و از ترس این که شوهرم را از دست بدهم حساس هستم و نمی خواهم او به من و فرزندش خیانت کند. حرف ها گفته شد و تصمیم بر آن شد تا پروانه کمتر بهانه گیری کند و زندگی شان را بدون هیچ بحث و جدلی ادامه دهند.

اما چندی قبل آرمین با چهره ای آشفته و عصبانی به خانه پدر و مادرش رفت و وقتی وارد خانه شد با لحنی ناراحت ادعا کرد که دیگر حاضر به زندگی در کنار پروانه نیست. آرمین به خانواده اش گفت: در این سال ها با همه بدرفتاری ها و اتهاماتی که همسرم به من می زد کنار آمدم و سعی کردم زندگی آرام و خوبی داشته باشم، اما صبح امروز که دزدگیر خودرویم خراب شده بود به مغازه یکی از دوستانم رفتم و وقتی در حال تعمیر دزدگیر بود، داخل خودرویم یک جی پی اس که مجهز به شنود است پیدا کرد و تازه فهمیدم پروانه این دستگاه را داخل خودرویم نصب نموده است. پدر و مادر آرمین که با شنیدن این حرف شوکه شده بودند به خانه پسرشان رفتند و درباره نصب دستگاه در خودرو از پروانه سوال کردند که عروس خانواده وقتی فهمید راز ردیابی همسرش فاش شده گفت: من به شوهرم شک دارم و برای این که بتوانم مچش را بگیرم دست به این کار زدم. وی ادامه داد: وقتی در جمع زنان و دختران فامیل می نشستم همه درباره آرمین صحبت می کردند که مرد شیک پوشی است و به من به خاطر رفتار هایی که با من دارد حسادت می کردند به همین دلیل می ترسیدم شوهرم به من خیانت کند و او را زیر نظر داشتم.

آرمین که دیگر از رفتار های همسرش خسته شده بود به دادگاه خانواده ونک تهران رفت و درخواست طلاق به دلیل شکاک بودن همسرش را ارائه کرد. پروانه وقتی با برگه احضاریه دادگاه خانواده روبه رو شد، از قاضی دادگاه خواست به او فرصت دهند و گفت که من همسرم را عاشقانه دوست دارم، اما به او شک دارم. بنا به این گزارش، قاضی در سرانجام این جلسه خواست زوج جوان برای ادامه زندگی به مشاوران خانواده مراجعه نمایند تا این مسئله حل گردد و آن ها به زندگی شان ادامه دهند.

بدبینی های بیمارگونه

دکتر کاظم قجاوند- جامعه شناس و استاد دانشگاه

شک و سوءظن از بیماری ها و اختلالاتی است که اگر در بین زوج ها عمیق گردد می تواند سبب برهم زدن بهداشت روان و سلامت اعضای خانواده گردد. متاسفانه در بعضی موارد سوءظن و شک در بین زوج ها نسبت به یکدیگر آن قدر زیاد می گردد که از ابزارهایی، چون شنود، دوربین، دریافت عکس، تعقیب همسران و... برای یافتن نشانه ای از همسر خود اقدام می نمایند به رغم این که در آموزه های دینی تاکید شده است همسران از دخالت در امور یکدیگر که عامل نزاع و درگیری است پرهیز نمایند و شک و گمان به یکدیگر نداشته باشند. بعضی زوج ها به ویژه زوج های جوان در ابتدای زندگی مشترک از این درس ها و آموزه ها غافل می شوند و در کار یکدیگر تجسس می نمایند که این مسئله می تواند سرآغاز نزاع ها و درگیری های خانوادگی و منتهی به طلاق و جدایی گردد. بعضی همسران با این که همسران شان بی گناه هستند و هیچ خطایی از آن ها سر نزده است نمی توانند بدبینی را از خود دور نمایند که این موضوع به بدبینی بیمارگونه تبدیل می گردد و همین سوء ظن ها سبب می گردد صداقت و شفافیت، همدلی و همیاری بین زوج ها و در خانواده از بین برود و باعث تخریب کانون خانواده گردد. چنان چه زوج ها در صدد ایجاد تفاهم منطقی نباشند بی تردید طلاق عاطفی و بعد طلاق رسمی را شاهد خواهند بود. همسران باید به قدری به یکدیگر اعتماد داشته باشند که هیچ گونه رفتار شک آمیزی در روابط شان سایه نیندازد و با تفکرات مثبت و خوش بینانه به هر مسئله ای نگاه نمایند تا سلامت کانون خانواده شان حفظ گردد. همسران باید همدلی و تفاهم را جایگزین رفتار های تردید آمیز و بدبینانه نمایند، بدون تردید پرداختن به موضوعاتی که می تواند سبب تفرقه و اختلاف و بی اعتمادی در بین زوج ها گردد زمینه تنش، درگیری کلامی و غیرکلامی و حتی در مواردی ضرب و شتم و قتل را رقم می زند. برای جلوگیری از این نابه سامانی ها توصیه می گردد مهارت گفت وگوی شفاف توام با اعتماد و پذیرش و درک متقابل را جایگزین رفتار های بدبینانه که منتهی به اتفاقات تلخ می گردد نمایند تا کانون خانوادگی حفظ گردد و کمتر در جامعه شاهد طلاق عاطفی و بروز حوادث تلخ باشیم. زیرا رفتار های بدبینانه افراطی و بیمارگونه پدیده های تلخی را ابتدا برای خانواده و سپس برای جامعه رقم می زند که تاوان سنگین آن را هم اعضای خانواده و هم نظام اجتماعی می دهند.

منبع: خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 7 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: toure-kish.ir شناسه مطلب: 688

به "راز جی پی اس زن بدبین برای شوهرش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راز جی پی اس زن بدبین برای شوهرش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید