سی و هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر به سال 1400 موکول شد
به گزارش تور کیش، به دلیل تاثیر بحران کرونا بر تمامی فعالیت ها و رویدادهای مهم سینمایی دنیا، جشنواره دنیای فیلم فجر نیز در سال 1399 برگزار نمی گردد و به سال آینده موکول شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرنگاران، به نقل از ستاد خبری جشنواره دنیای فیلم فجر، محمدمهدی عسگرپور دبیر سی و هشتمین جشنواره دنیای فیلم فجر گفت: در پی شیوع ویروس کرونا در سطح دنیا طی سه ماه اخیر و پس از آنالیز های اولیه در اسفندماه 98 ، به نظر رسید امکان برگزاری سی وهشتمین جشنواره دنیای فیلم فجر به جای سرانجام فروردین 99 در نیمه دوم خرداد وجود دارد، اما فرایند شیوع بیماری به گونه ای پیش رفت که تعدادی از جشنواره های دنیای که در نیمه اول سال 99 در تقویم جشنواره ها ثبت شده بودند، لغو شدند و یا به تعویق افتادند.
وی همچنین اعلام کرد: در حال حاضر با اینکه امکان برگزاری نیمه مجازی این جشنواره وجود دارد و بخش قابل توجهی از فرایند اجرایی جشنواره مثل انتخاب فیلم های بخش های مختلف و طراحی بعضی زیرساخت های جدید طی شده، اما به دلیل نبود امکان حضور بیشتر فیلمسازان و دست اندرکاران خارجی که شامل عمده کشورهای درگیر با ویروس کرونا هستند و همچنین شرایط داخلی، طی هماهنگی با حسین انتظامی رییس سازمان سینمایی و همچنین فیاپف، برگزاری سی وهشتمین دوره جشنواره دنیای فیلم فجر در سال 1399 لغو و از هم اکنون تمهیدات لازم برای برگزاری در خرداد 1400 اندیشیده شده است.
منبع: خبرگزاری دانشجو