فوت و فن درست کردن ترشی کلم قرمز

به گزارش تور کیش، از آنجایی که سالادها همواره بهترین و سالم ترین میان وعده ها و حتی وعده های اصلی هستند، خلاقیت در ترکیب انواع سبزیجات و پروتئین ها ما را بیشتر ترغیب می نماید که سالادها را به بخش جدانشدنی سفره غذایی مان تبدیل کنیم. از انواع سبزیجات مثل کلم بروکلی و بروکسل و کاهوها و ذرت و .. گرفته تا بازی خلاقانه با سبزیجاتی که به سالاد رنگ و لعاب می دهند. ترشی کلم قرمز هم یکی از این ترکیبات است که هم در سالاد بسیار خوشمزه است هم به عنوان ترشی کنار غذا.

فوت و فن درست کردن ترشی کلم قرمز

فوت و فن ها:

1. کلم قرمز را در مقدار لازم تهیه کنید، آن را خوب بشویید و بعد از اینکه کامل خشک شد به تکه های مساوی خرد کنید تا زیبایی ظاهری داشته باشد.

2. سپس نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا نمک به خرد کلم ها برود.

3. سپس در یک ظرف شیشه ای قرار دهید و آن را پر کنید و سرکه را به آن اضافه کنید.

4. دقت کنید که سرکه تا بالای شیشه را بگیرد و کلم ها بیرون از سرکه نباشند.

5. ظرف های شیشه ای بهترین گزینه برای نگهداری ترشی کلم قرمز فوری است؛ به هیچ وجه از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید.

6. از خریدن کلم نصف شده خودداری کنید، زیرا کلم به محض برش خوردن ویتامین C خود را از دست می دهد.

7. کلم قرمز را هنگام مصرف بشویید و از شستن و نگهداری آن خودداری کنید.

8. برای نگهداری کلم قرمز بدون شستن و خرد کردن، آن را در نایلون قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.

9. می توان یک قاشق غذاخوری شکر به کلم قرمز اضافه کرد تا ترشی سرکه را تعدیل کند یا اینکه سرکه را با مقداری آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.

10. بعضی افراد برای نرم شدن کلم قرمز با مقدار کمی آب آن را حرارت می دهند ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر می دهد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 دی 1399 بروزرسانی: 9 دی 1399 گردآورنده: toure-kish.ir شناسه مطلب: 1312

به "فوت و فن درست کردن ترشی کلم قرمز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن درست کردن ترشی کلم قرمز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید