کتاب جنجالی با عنوان No Filter پرده از حسادت زاکربرگ از رشد و محبوبیت اینستاگرام و به زوال رفتن فیس بوک، برداشت!

به گزارش تور کیش، دنیای فناوری و شبکه های اجتماعی پشت پرده های خاص و شگفت انگیز خودش را دارد.

کتاب جنجالی با عنوان No Filter پرده از حسادت زاکربرگ از رشد و محبوبیت اینستاگرام و به زوال رفتن فیس بوک، برداشت!

یکی از جنبه های شگفت دنیای فناوری این است که غول های پرسرمایه فناوری، به صورت مرتب شرکت ها، سرویس ها و اپ های کوچک را می خرند.

این کار با چند هدف انجام می گردد:

1-استفاده از فناوری های آنها برای تکمیل و ارتقا

2-استفاده از پتنت های آنها

3- راهبرد تصاحب در آن واحد چند شرکت و چند زاویه متفاوت دنیای فناوری و ورود به عرصه جدید

4-راهبرد به ظاهر ناجوانمردانه خفه کردن و خاموش کردن یک شرکت خلاق تا نتواند با فناوری و خدمات خود آنها رقابت کند.

ما در این یکی دو دهه همه این انواع مختلف خرید و تصاحب را دیده ایم.

اما به تازگی کتابی با عنوان No Filter منتشر شده که رازهایی از تصاحب اینستاگرام در سال 2012 توسط زاکربرگ -مؤسس فیس بوک- را آشکار می نماید.

بعد از آن خرید جنجالی تا سال 2018 دو بنیان گذار اینستاگرام یعنی کوین سیستروم و مایک کرایگر در زیرمجموعه فیس بوک کار می کردند. ظاهرا قرار بود که اینستاگرام همه کارها را به روال سابق انجام بدهد. اما خب هر چه باشد دیگر اینستاگرام زیرمجموعه شرکت مادر فیس بوک شده بود.

نکته اصلی جنجالی که عیان شده این است که زاکربرگ گرچه ظاهرا خرید بسیار موفقی داشت، اما در باطن به موفقیت اینستاگرام و تحت الشعاع رفتن چیزی که خودش پایه نهاده بود، حسادت می کرد. همین موضوع تنش فزاینده ای بین او و دو مؤسس اینستاگرام ایجاد نموده بود.

وقتی اینستاگرام ویژگی استوری را محبوب کرد، زاکربرگ طعنه زد که این ویژگی به صورت اولیه قرار بود در فیس بوک همه گیر و محبوب گردد و چیز قابل ملاحظه ای نیست. او همیشه رشد اینستاگرام را مدیون فیس بوک می دانست.

کتاب همچنین در خصوص دردسرهای اینستاگرام است، چیزهایی مثل کامنت های آزاردهنده هجوآمیز که سلبریتی ها را به ستوه آورده بودند، رواج اطلاعات و اخبار کاذب با استفاده از این سرویس، استفاده از الگوریتم ها برای نشان دادن محتوا به کاربران، انتخابات سال 2016 آمریکا و استفاده ارتش سایبری روسیه از اینستاگرام.

این کتاب به قول نیویورک تایمز تکمیل کننده چیزی است که در فیلم The Social Network از زاکربرگ برایمان ترسیم شده بود.

منبع: یک پزشک
انتشار: 31 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: toure-kish.ir شناسه مطلب: 924

به "کتاب جنجالی با عنوان No Filter پرده از حسادت زاکربرگ از رشد و محبوبیت اینستاگرام و به زوال رفتن فیس بوک، برداشت!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کتاب جنجالی با عنوان No Filter پرده از حسادت زاکربرگ از رشد و محبوبیت اینستاگرام و به زوال رفتن فیس بوک، برداشت!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید