طرز تهیه تیکا ماسالا هندی مرغ
به گزارش تور کیش، غذاهای هندی در کشور های مختلف دنیا از پرطرفدارترین غذاها هستند. اغلب غذاهای هندی گیاهی و بدون گوشت تهیه می شوند اما به مرور و بسته به ذائقه گردشگران تغییر کرده و با گوشت هم درست می شود.یکی از محبوب ترین غذاهای هندی چیکن تیکا ماسالا است که با استفاده از گوشت مرغ و ادویه های خاص هندی تهیه می شود. این غذا سرشار از عطر و طعم و رنگ است. امروز قصد داریم طرز تهیه این غذا را به شما آموزش دهیم پس در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه چیکن تیکا ماسالا
- فیله مرغ 300 گرم
- ماست کم چرب کاله خرید آنلاین یک پیمانه
- گرام ماسالا یک قاشق چای خوری
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
- پودر زیره سبز دو قاشق چای خوری
- دارچین یک قاشق چای خوری
- فلفل قرمز دو قاشق چای خوری
- فلفل سیاه دو قاشق چای خوری
- زنجبیل تازه یک قاشق غذاخوری
- پیاز میانه یک عدد
- گوجه فرنگی به شکل پوره دو عدد
- سیر 2 حبه
- خامه تتراپک کاله خرید آنلاین نصف فنجان
- نمک به اندازه لازم
طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا
مرحله اول
در کاسه ای ماست، آبلیمو، زنجبیل له شده، گرام ماسالا و باقی ادویه ها را داخل کاسه ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید و مرغ را برای مزه دار شدن داخل آن قرار دهید. مواد را داخل ظرفی در بسته ریخته و حداقل به مدت حدود 2-3 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مرغ بخ خوبی طعم دار شود.
مرحله دوم
اندازهی روغن یا کره داخل ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. مرغ ها را از داخل مواد خارج کنید و داخل ماهیتابه گریل کنید، بعد از آنکه یک طرف به خوبی گریل شد آن را جابجا کنید.
مرحله سوم
در ماهیتابه ای اندازهی روغن بریزید و سیر، پیاز و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس نمک و ادویه ها را به همراه گوجه های پوره شده اضافه کنید و تفت دهید، خامه را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه به آن فرصت دهید که پخته شده و کمی غلیظ شود.
مرحله چهارم
مرغ هایی که گریل و آماده کرده بودید را به ماهیتابه حاوی سس اضافه کنید و حدود 5-10 دقیقه بپزید. چیکن تیکا ماسالای شما اماده است ، می توانید ان را به همراه برنج یا نان سرو کرده و با تعدادی برگ گشنیز تازه تزئین کنید.
منبع: کتاب کاله