نکته بهداشتی: پیشگیری از نوروویروس

به گزارش تور کیش، نوروویروس شایع ترین عامل اسهال و استفراغ منتقل شونده از راه غذا است.

نکته بهداشتی: پیشگیری از نوروویروس

در افراد که مبتلا به عفونت با نوروویروس می شوند، ممکن است چند روز طول بکشد تا علائم فروکش کند و حال افراد بهتر گردد.

برای یاری به پیشگیری از دچار شدن به نوروویروس به این نکات توجه کنید:

- دست هایتان را به طور کامل با آب و صابون بشویید.

- به دقت میوه ها و سبزی ها را پیش از خوردن بشویید.

- هنگامی که دچار این بیماری هستید، غذا درست نکنید یا از دیگران مراقبت نکنید.

- سطوح را به طور منظم پاک و ضدعفونی کنید.

- لباس های آلوده شده را با آب داغ و ماده پاک کننده با ماشین لباسشویی به طور کامل بشویید.

در حال حاضر واکسنی برای نوروویروس وجود ندارد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 17 مهر 1398 بروزرسانی: 27 مهر 1398 گردآورنده: toure-kish.ir شناسه مطلب: 319

به "نکته بهداشتی: پیشگیری از نوروویروس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکته بهداشتی: پیشگیری از نوروویروس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید